Hoe gaan we te werk?

 

Eerst hebben we een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit kan bij mij in Terneuzen, bij jullie thuis, via Skype of via de telefoon. Hier mogen jullie alles vragen. Het is best verwarrend allemaal wat er wel en niet mag of kan. Aan de andere kant wil ik natuurlijk ook graag weten wat jullie allemaal wensen zijn. Wanneer, waar, hoe, aantal aanwezigen?

Dit gesprek op zich is al een feestje. Hier begint het!

 

Het is de klik tussen ons drieën, die de ceremonie tot een succes zal maken. Daar hebben we alle drie een aandeel in. Je voor elkaar openstellen en ideeën aandragen helpt daarbij. Op die manier krijgt jullie huwelijksceremonie de invulling zoals jullie dat wensen.

Kijk ook even naar deze video, het praatprogramma 'Op Zo'ndag' van de Zeeuwse zender Jenz tv, waar ik te gast was:

(vanaf 16:20 antwoord op korte vraag, interview vanaf 33:18, klap met de hamer op 1:07:05)

https://youtu.be/o5GiVhutAzU

 

We bepreken de kosten. Ik informeer jullie ook over de bijkomende kosten die een gemeente in rekening brengt. Het bedrag wat we afspreken is inclusief alle gesprekken, het voorbereiden en het maken van de speech en de daadwerkelijke ceremonie. Tussen deze dag en de grote dag mag je mij altijd mailen en /of bellen voor vragen. 

Als jullie tijdens dit gesprek denken “Yes! Zij is het die ons huwelijk leuk gaat maken! Zo willen wij het”, dan plannen we een tweede afspraak. 
De afspraak die we dan plannen vindt bij voorkeur bij jullie thuis plaats want zo krijg ik een nog beter beeld van jullie.

Wat wil ik van jullie weten?

Hoe halen jullie het beste in elkaar naar boven? Wat maakt jullie dit leuke, unieke stel? Wie zijn jullie getuigen en waarom juist zij?

Hoe meer verhalen hoe mooier de speech wordt. We overleggen of de trouwbeloftes wel of niet uitgesproken worden, of er muziek of iets extra’s in de speech komt.

Van te voren stuur ik een vragenlijst op zodat jullie al kunnen nadenken over de antwoorden. Dit alles gaan we bespreken. En daarna ga ik aan de slag.